Buliajánló

2011 Október



Dumaláda

Facebook

Lehet bökdösni!! :D
Norman Garas

Névjegy létrehozása

Képgalériák

Az adott képgaléria megnyitásához klikk a kis képre



Like The Village fest
(Kerekegyháza, 2011.09.10)



Like Party - Fluor Tomi
(Bowler Dance Club 2011.07.15)



DJ Kincses
(2011.03.19 - Club Fáraó)



Kitty's Sweet 18 Party
(2010.07.26 - Club Mango)



Andro, Wallas, Zotta, Rolez, Batesz
(2010.07.23 - Club Fregatt)



Badgirls Party
(2010.06.05 - Eden Beach)



Balkan Fest 6
(2010.04.04 - Balkán drinkbár)



Balkan Fest 5
(2009.10.22 - Balkán drinkbár)



Peaches'n Cream Night
(2009.10.09 - Dandy Music Club)

Linkek























Scooter koncert télikabátban

2011.11.20. 00:24 N0rman

Július 13-a után sírt a szánk hogy kb még egy évet kell várnunk a következő Scooter koncertig. A vártnál hamarabb bekövetkezett a következő nagy esemény, múlt hét csütörtökön a srácok a Fridge fesztiválon szólaltatták meg azt az igazi hamisíthatatlan Scooter basszust amitől a kordon előtt tomboló ember a dobhártyáját is kihányja.



A koncert ismét maximálisra sikeredett, a rossz szervezés viszont igencsak csökkentette a rendezvény élvezeti értékét. Én személy szerint a "sorbanállás fesztivál" névvel illettem volna ezt a téli sportokra specializálódott megmozdulást. A bejáratnál olyan kígyózó kordont húztak fel hogy hiába edződtem idén 8 alkalommal egymás után a fesztiváltól pár száz méterre található Budapesti Vidámparkban, így is sikerült elszédülnöm. Ez még csak az első menet volt, miután a napijegyeinket karszalagra váltották jött a következő kordonkígyó, itt szintén hosszas sorbanállás és kígyózás után olyan tüzetesen áttaperoltak minket az erre szakosodott biztonságiak hogy a matatás után a fesztivál területére érve a mellettem álló már emelte is a szájához a "nehezen" becsempészett laposüvegét. Részemről ennyi volt a sorbanállás, mások nem voltak ilyen szerencsések. Ugyanis 11.000 emberre kb 10-15 Toi Toi WC volt felállítva, volt aki 3/4 órát állt sorba hogy kiürítse magából a napi söradagot, mások a kijárat felé vezető úton sorfalat állva könnyítettek magukon.
Úgy látszik ez a fesztivál a magyarok türelmét próbára tenni hivatott, hiszen már enni sem lehetett egy jóízűt úgy hogy ne kelljen érte sorban állni háromszor. Szerencsétlen fesztiválozó mesélte:sorban állt valamelyik vendéglátóegységnél hogy egyen egy hot dogot, ott kedvesen közölték vele hogy nem fizethet készpénzzel, álljon be egy másik sorba, töltsön pénzt a fesztiválkártyájára, álljon vissza a sorba a hot dogért, majd ha véletlen túl sok pénzt töltött a kártyára mert nem tudta előre mennyit szeretett volna fogyasztani álljon sorba hogy visszakapja a kártyáján maradt összeget.
Nade ne legyünk ennyire negatívak, 20:30-tól 22:00-ig a Scooter játszik, ezért jöttünk, megér nekünk ennyi szenvedést azért a másfél órás koncertért. Igen ám, viszont kezdés előtt a fesztivál versenyzői egy 10 emelet magas rámpáról csúszkáltak, a verseny idejét olyan mértani pontossággal kimatekozták a szervezők hogy a koncert majd fél órát csúszott amiatt hogy nem tudott az összes versenyző lesiklani fél 9-ig. Nem baj - gondoltuk, vártunk már eleget, ennyit már állva kibírunk hogy meghallgathassuk élőben kedvenc együttesünket. Viszont pontban 22:00-kor a Scooter lement a színpadról, feljött Ricsi Pí és Qka MC, akik közölték hogy sajnos a fesztiválnak csak 10-ig van engedélye a szabadtéri színpadra, úgyhogy fölösleges is visszatapsolni Őket, úgysem jöhetnek.
Ezek voltak a mi problémáink, de hallottam olyat is hogy az Axe Party aréna limitált férőhelyes volt, és sokan akik csak Steve Aoki vagy a Chase & Status miatt vettek jegyet nem tudták meghallgatni kedvenceiket, ezt persze a szervezők nem tudták (vagy nem is akarták) előre közölni.
Be is fejeztem a negatív élménybeszámolót, most már előveszem a naplót, a Scooternek beírom a második csillagos ötöst az idén, a Fridge szervezőinek meg egy akkora egyest hogy kilóg a naplóból.









Fotók:SnowFlame >> photoblog.com/snowflame/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://norman.blog.hu/api/trackback/id/tr683397209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása